Darila za vse, ki so ti pri ❤️!

O tem, kako je pingvinček prišel na BElo KAvo

10 december 2020

Pri BEli KAvi imamo vedno veliko idej, kaj vse bi dale na spletne poličke, vendar od ideje do realizacije mine kar nekaj časa, ker želimo, da je vse tako, kot mora biti. Tudi ideja o pižamicah je "zorela" kar nekaj časa, saj smo želele izbrati prisrčen lik, ki bo krasil pižamice, udoben in lep kroj ter udobno blago, da bodo vaši malčki v njej lahko počeli razne lumparije;)

Tako smo se zaljubile v pingvinčka in ker cenimo delo drugih ustvarjalcev, se nismo odločile za brezplačno verzijo na spletu, pač pa plačljivo verzijo ter zraven plačale še licenco, ki nam omogoča prodajo izdelkov, na katerem je pingvinček.

In kako nastane pingvinček? Z veliko potrpljenja in ljubezni;) Nastane namreč pri nas doma, sloj za slojem. In priznati moram, da kar nekajkrat v procesu izdelave zadržim dih, tako kot Rajmond Debevec, in upam, da bo vse tako, kot mora biti.

 

      

In ravno to je razlog, da ima sosedova Tinka mogoče kakšno pikico manj in vaš Mihec šal milimeter bolj v desno, skupno vsem pa je, da so prisrčni sto na uro!

In ker vsak izdelek najprej stestiramo sami, imajo moji otroci prečudovite pižamice, med njimi tudi kakšno, ki gre težko čez glavo in je preveč telirana, pa kakšno preširoko in prekratko. Imajo pa tudi take, ki smo jih glede na izkušnje in številne kroje izbrali za "naše" in jim stojijo kot ulite. In kako so pri testiranju pomagali otroci? Delali so špage, prevale in kolesa, se spuščali po riti po stopnicah, se drsali po kolenih in kakšno umazali z marmelado pri zajtrku, ker so se pozabili preobleči. Pižamice smo stestirali še v pralnem in sušilnem stroju. Tako smo ugotovili, da enojni šiv res ni primeren za gimnastičarke, da je bolje, če barvno blago izjemoma pred šivanjem operemo in da pingvinček zdrži tudi v sušilcu (čeprav mu to malce zmanjša življenjsko dobo). In ko smo bili povsem zadovoljni, smo pižamice dali na spletne poličke.

Ker je število pižamic omejeno, se ne obirajte predolgo. Naročite jo lahko tukaj.

Oznake:

Št. komentarjev: 0

Komentiraj

Pred objavo morajo biti komentarji odobreni.