Darila za vse, ki so ti pri ❤️!

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine bela-kava.myshopify.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP) in Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) ter mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna trgovina bela-kava.myshopify.com je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Upravlja ga Zavod za aktivno in ustvarjalno starševstvo BEla KAva, v nadaljevanju ponudnik. Uporabnik je oseba, ki uporablja sistem, torej kupec v spletni trgovini. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine bela-kava.myshopify.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in uporabnikom/kupcem.


Cene:

Vse cene naših izdelkov so prikazane razvidno. Ker nismo davčni zavezanci, DDVja ne zaračunavamo. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo stroškov poštnine.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila po navedenih načinih plačila, pod navedenimi pogoji.

Postopek nakupa:

Kupec izbere vrsto ter količino izdelka. Pred oddajo naročila pregleda nakupno košarico, izvede morebitne popravke ali nadaljuje z nakupom in potrdi naročilo. Sledil bo obrazec v katerem kupec vnese vse potrebne podatke za dostavo tega izdelka. Po potrditvi nakupa, spremembe več niso možne. Po končanem nakupu se uporabniku preko elektronske pošte pošlje obvestilo o izvedenem nakupu. V primeru, da je uporabnik izbral plačilo po predračunu, se mu predračun avtomatsko pošlje na njegov e-poštni naslov.
Naročene izdelke ponudnik pošilja preko pogodbenega partnerja, Pošta Slovenije d. o. o.

Način plačila:

Kupec lahko izbira med tremi načini plačila:

- s predračunom

- preko storitve PayPal

- s plačilnimi karticami

Dostava:

Za dostavo vseh naročil v spletni trgovini bela-kava.myshopify.com skrbi naš pogodbeni partner, Pošta Slovenije d. o. o. Naročilo oddano in plačano do 11. ure bo oddano isti dan. Če zaradi posebnih okoliščin to ne bo mogoče, bomo o tem kupca obvestili in se s kupcem dogovorili drugače.

Blago bomo dostavili na sporočeni naslov.

Stroški dostave:

Stroški dostave so 3,00€, stroškov pošiljanja bonov ne zaračunavamo.


Komunikacija:

S kupcem/uporabnikom bomo v stiku prek sredstev komunikacij na daljavo, razen če ne bo temu uporabnik izrecno nasprotoval.

Prijava na e-novice:

S prijavo na e-novice prijavitelj soglaša, da se osebni podatki, ki jih posreduje ob prijavi na e-novice, uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem ponudnika (akcije, novosti, reklamna sporočila, novice, itd.) na njegov elektronski naslov.

To soglasje lahko prijavitelj na e-novice kadarkoli pisno prekliče. Preklic lahko izvede s posredovanjem na sedež ponudnika Zavoda BEla KAva, na e-poštni naslov mojabelakava@gmail.com.

S prijavo na e-novice boste obveščeni o novostih, akcijah in zanimivostih iz naše ponudbe.