Darila za vse, ki so ti pri ❤️!

Pravilnik o zasebnosti

KAJ DELAMO Z VAŠIMI INFORMACIJAMI?

Ko kupite nekaj iz naše trgovine, kot del postopka nakupa in prodaje zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete, kot so vaše ime, naslov in e-poštni naslov.
Ko brskate po naši trgovini, samodejno prejmemo naslov računalnika za internetni protokol (IP), da pridobimo informacije, ki nam pomagajo spoznati vaš brskalnik in operacijski sistem.
E-poštno trženje (po potrebi): z vašim dovoljenjem vam lahko pošiljamo e-poštna sporočila o naši trgovini, novih izdelkih in drugih posodobitvah.

ODDELEK 2 - SOGLASJA

Kako pridobimo vaše soglasje?
Ko nam posredujete osebne podatke za dokončanje transakcije, odobrite uporabo svoje kreditne kartice, oddate naročilo, uredite dostavo ali vrnete kupljene izdelke, soglašate z našim zbiranjem in uporabo podatkov v ta namen.
Če prosimo za vaše osebne podatke zaradi drugega razloga, kot je trženje, vas bomo neposredno vprašali za vašo izrecno privolitev ali vam ponudili priložnost, nas zavrnete.

Kako lahko prekličem soglasje?
Če si kasneje premislite, lahko prekličete soglasje za kontaktiranje, nadaljnje zbiranje, uporabo ali razkritje vaših podatkov, kadarkoli, in sicer tako, da nas kontaktirate na mojbelakava@gmail.com ali nam pošljete zahtevek na:
BEla KAva
Stranska pot II 17 Grosuplje SI 1290

ODDELEK 3 - RAZKRITJE

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo, če to zahteva zakon ali če kršite naše pogoje poslovanja.

ODDELEK 4 - SHOPIFY

Naša trgovina je gostila na Shopify Inc. Nudijo nam spletno platformo za elektronsko poslovanje, ki nam omogoča prodajo naših izdelkov in storitev.
Vaši podatki so shranjeni prek shranjevanja podatkov podjetja Shopify, podatkovnih baz in splošne aplikacije Shopify. Podatke hranijo na varnem strežniku za požarnim zidom.

Plačilo:
Če za dokončanje nakupa izberete prehod za neposredno plačilo, Shopify shranjuje podatke o kreditni kartici. Šifrira se prek standarda varnosti podatkov industrije plačilnih kartic (PCI-DSS). Podatki o kupni transakciji so shranjeni le toliko časa, kolikor je potrebno za dokončanje nakupne transakcije. Po tem je popolno, vaše informacije o nakupu transakcije se izbrišejo.
Vsi neposredni plačilni prehodi se držijo standardov, ki jih je določil PCI-DSS, kot jih upravlja Svet za varnostne standarde PCI, kar je skupna prizadevanja blagovnih znamk, kot so Visa, Mastercard, American Express in Discover.
Zahteve PCI-DSS pomagajo zagotoviti varno obdelavo podatkov o kreditnih karticah s strani naše trgovine in njegovih ponudnikov storitev.
Če želite več informacij, si lahko tudi preberete pogoje storitve Shopify (https://www.shopify.com/legal/terms) ali izjavo o zasebnosti (https://www.shopify.com/legal/privacy).

ODDELEK 5 - STORITVE TRETJIH OSEB

Na splošno bodo ponudniki tretjih strank, ki jih uporabljamo, zbirali, uporabljali in razkrivali vaše podatke v obsegu, ki je potreben za opravljanje storitev, ki nam jih zagotavljajo.
Vendar pa nekateri ponudniki drugih ponudnikov storitev, kot so plačilni prehodi in drugi procesorji plačilnih transakcij, imajo svoje lastne pravilnike o zasebnosti v zvezi z informacijami, ki jih moramo zagotoviti za transakcije, povezane z nakupom.
Za te ponudnike vam priporočamo, da preberete njihove pravilnike o zasebnosti, da boste lahko razumeli način, na katerega bodo ti osebni podatki obravnavali ti ponudniki.
Upoštevajte zlasti, da se lahko nekateri ponudniki nahajajo v objektih, ki imajo drugačno jurisdikcijo, ali pa jih imajo, kot si ti ali mi. Torej, če se odločite, da nadaljujete z transakcijo, ki vključuje storitve tretjega ponudnika storitev, potem lahko za vaše podatke veljajo zakoni pristojnosti, v katerih se nahaja ta ponudnik storitev ali njegove storitve.
Na primer, če ste v Kanadi in vaša transakcija je obdelana s plačilnim prehodom, ki se nahaja v Združenih državah, se vaši osebni podatki, uporabljeni pri dokončanju te transakcije, lahko razkrijejo po zakonodaji Združenih držav, vključno z Zakonom o patriotih.
Ko zapustite spletno mesto naše trgovine ali ste preusmerjeni na spletno mesto ali aplikacijo tretje osebe, te več ne ureja ta politika zasebnosti ali pogoji storitve naše spletne strani.

Povezave
Ko kliknete na povezave v naši trgovini, vas lahko usmerijo stran od našega spletnega mesta. Nismo odgovorni za prakso zasebnosti na drugih spletnih mestih in vas spodbujamo, da preberete njihove izjave o zasebnosti.

ODDELEK 6 - VARNOST

Da bi zaščitili vaše osebne podatke, vzamemo razumne previdnostne ukrepe in upoštevamo najboljše prakse industrije, da se prepričamo, da ni nepravilno izgubljen, zlorabljen, dostopen, razkrit, spremenjen ali uničen.
Če nam posredujete podatke o vaši kreditni kartici, so podatki šifrirani s tehnologijo varne vtičnice (SSL) in shranjeni s šifriranjem AES-256. Čeprav noben način prenosa preko interneta ali elektronskega shranjevanja ni 100% varen, sledimo vsem zahtevam PCI-DSS in izvajamo dodatne splošno sprejete industrijske standarde.

ODDELEK 7 - PIŠKOTKI

 Tukaj je seznam piškotkov, ki jih uporabljamo. Tukaj smo jih navedli, tako da lahko izberete, ali želite onemogočiti piškotke ali ne.
 _session_id, edinstven žeton, zaseden, Omogoča Shopify shranjevanje podatkov o vaši seji (referrer, ciljna stran itd.).
 _shopify_visit, ni podatkov, trajno je 30 minut po zadnjem obisku, ki ga uporablja sledilnik internega statističnega posrednika našega spletnega mesta, da se zabeleži število obiskov
 _shopify_uniq, nobenih podatkov ni potekel, ponoči polnoči (glede na obiskovalca) naslednjega dne, šteje število obiskov v trgovini s strani ene stranke.
voziček, edinstven žeton, obstojno 2 tedna, shrani podatke o vsebini vašega vozička.
 _secure_session_id, edinstven žeton, zaseden
 storefront_digest, edinstven žeton, nedoločen Če trgovina ima geslo, se to uporablja za ugotavljanje, ali ima trenutni obiskovalec dostop.

ODDELEK 8 - STAROST SOGLASJA

 Z uporabo te spletne strani predstavljate, da ste v državi ali provinci bivanja vsaj starostna večina ali da ste v državi ali pokrajini stalnega prebivališča vi in ​​ste nam dali soglasje, da dovolite kateri koli od vaše mlajše vzdrževane osebe, da uporabite to spletno mesto.

ODDELEK 9 - SPREMEMBE TEGA PRAVILNIKA O ZASEBNOSTI

Pridržujemo si pravico do spremembe pravilnika o zasebnosti kadarkoli, zato ga pogosto preglejte. Spremembe in pojasnila bodo začele veljati takoj ob njihovem objavljanju na spletni strani. Če bomo to politiko bistveno spremenili, vas bomo tukaj obvestili, da je bila posodobljena, da se zavedate, katere podatke zberemo, kako jo uporabljamo in v kakšnih okoliščinah, če sploh, uporabljamo in / ali razkrivamo to.
Če je naša trgovina pridobljena ali združena z drugo družbo, se lahko vaše informacije prenesejo na nove lastnike, da bomo lahko še naprej prodajali izdelke za vas.

VPRAŠANJA IN KONTAKTNI PODATKI

Če želite: dostopati, popravljati, spremeniti ali izbrisati vse osebne podatke, ki jih imamo o vas, prijaviti pritožbo ali preprosto želite več informacij, se obrnite na našega pooblaščenca za skladnost z zasebnostjo na naslovu mojabelakava@gmail.com ali po pošti na naslovu
BEla KAva
[Re: Uradna oseba za varovanje zasebnosti]
Stranska pot II 17 Grosuplje SI 1290


-----