Darila za vse, ki so ti pri ❤️!

O naju

BEla KAva sva BErnardka in KArolina, čeprav je KArolina včasih bolj BEla in BErnardka bolj KAva. Brez dvoma sva izvrstna mešanica izbranih okusov. Poznava se že pol življenja. Nekoč sva bili Simčič – Simončič danes pa Repar – Rupnik. Spet bi bili skupaj rediteljici.

Od nekdaj sva imeli različen okus. Naj omeniva samo to, da se je BErnardka redno ozirala za boemskimi dolgolasci, medtem ko so KArolino podžigali tisti z manšetnimi gumbi. Bodi dovolj.

Imava pa enako drugo ime. Pri Rozalijah sva taveliki dve. Sva ženi, mami, uživački, včasih cimri, sošolki, po sili razmer sva včasih volk, drugič Rdeča kapica, v Tivoliju sva skupaj tekli kros (zato še zdaj misliva, da sva dobri športnici), se hodili učit na Podpeško jezero, prav so nama iste cunje, obe imava brate, ki so bili metalci, sva ena drugi poročni priči, bordava, obožujeva morje, ustvarjava, neradi zamudiva žur na Rožniku, zjutraj pijeva kavo, popoldne pijeva kavo, zvečer…

Marsikaj sva, marsikaj nisva, marsikaj bi še radi bili, iskreno pa sva strastni okuševalki življenja. S taveliko žlico.

Foto: Ana Kovač

BEla KAva, Zavod za aktivno in ustvarjalno starševstvo je družini prijazna organizacija, katere poslanstvo je spodbujati aktivno in ustvarjalno preživljanje časa z otroki. Je prostor dobrih idej, s katerimi želimo spodbuditi ustvarjalnost in sodelovanje med člani družine. V ta namen razvijamo programe in izdelke, družinske trenutke pa radi ujamemo tudi v objektiv.